Leren fietsen

Start2Bike.

Onze vereniging is vooral gericht op de recreatieve aspecten van het fietsen. WV Lonneker bestaat sinds 19 oktober 1994 en is lid van de NTFU. Wij organiseren een aantal fietstochten voor toerfietsers en MTB-ers.

Wielervereniging Lonneker organiseert twee keer per jaar Start2Bike. In het voorjaar voor de racefiets en in het najaar voor de MTB. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Huisman en/of Richard Evering coördinator Start2Bike. 

Doe mee met Start2Bike!

Op zaterdag 16 september start Wielervereniging Lonneker met de kennismakingscursus Start2Bike op de MTB. In 4 trainingen leer je de basisvaardigheden van het mountainbiken. Iedere zaterdag wordt om 9.30 gestart bij café Sprakel, Dorpsstraat 137 te Lonneker. 

Ben je pas begonnen met fietsen of wil je het eens proberen? Heb je moeite met balans, bochten, plotseling remmen of fietsen in een groep? Dan zijn onze Start2Bike trainingen iets voor jou! Meedoen aan Start2Bike is leuk, gezellig, lekker bewegen op je eigen niveau en onder goede begeleiding.

Inschrijven voor de cursus kan via https://www.start2bike.nl/startlocaties/wv-lonneker/.

Leden van Wielervereniging Lonneker kunnen kostenloos deelnemen aan de cursus door zich aan te melden bij de secretaris ().

Ga jij de uitdaging aan?

We nodigen je uit om je bij onze mooie club aan te sluiten.